Restaurant & Wijnbar DiVino

Adres
Boomstraat 41, 1015LB Amsterdam
Telefoon
020 8452207
KookCadeau Amsterdam Restaurant & Wijnbar DiVino
KookCadeau Amsterdam Restaurant & Wijnbar DiVino

In verband met drukte in de weekenden gelieve eerst te reserveren

Aan de boomstraat in Amsterdam vindt u Restaurant & Wijnbar DiVino. Dit is dé bruisende, warme en gezellige hot spot in Amsterdam in hartje Jordaan, waar u ultiem kunt genieten van een avond die bol staat van heerlijke gerechten en zo mogelijk nog smaakvollere wijn. Het zeer gastvrije personeel zal u dan ook van harte welkom heten.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn zowel de wijnliefhebbers als de liefhebbers van de Italiaanse keuken bij Restaurant & Wijnbar DiVino aan het juiste adres. De wijn staat in Amsterdam en omstreken bekend als een van de beste van de stad, en wordt dan ook niet voor niks “Divine Vino”, Italiaans voor Goddelijke Wijn, genoemd. De menukaart wordt dagelijks(!) samengesteld door de Italiaanse kok Luca, die er tevens voor zorgt dat de gasten keer op keer fantastische maaltijden krijgen voorgeschoteld. Het eten is vanzelfsprekend vers, en tevens voornamelijk biologisch. Al het eten wordt met liefde bereid. De spaghetti wordt dan ook eigenhandig gedraaid door Luca. Gasten zijn laaiend enthousiast over DiVino en haar goede prijs-kwaliteit verhouding, en het is dan ook de ideale eetgelegenheid om uw avond te spenderen.

Kortom, Restaurant & Wijnbar DiVino heeft een culinair aanbod van de hoogste kwaliteit en tegelijkertijd ook de hoogste kwaliteit wijnen. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Wij wensen u alvast een prettig diner!