Over ons

Kook Cadeau: dé kookartikelen cadeaukaart!

Kook Cadeau is het perfecte cadeau voor iedereen die dol is op koken en lekker eten. U geeft een heel persoonlijk cadeau, terwijl de ontvanger wel alle vrijheid heeft om zelf de keukenspullen uit te kiezen die hij/zij leuk vindt. Kook Cadeau wordt geleverd in de vorm van een mooi plastic betaalpasje waarvan u zelf de waarde mag bepalen. De kaart wordt standaard verpakt in een luxe cadeaubox, maar u heeft ook de mogelijkheid om er een themaverpakking bij te bestellen.

Met Kook Cadeau is van alles mogelijk

Kook Cadeau is niet alleen een heel geliefd, maar ook een heel veelzijdig cadeau. Wij willen de ontvanger graag de mogelijkheid bieden om precies dat artikel aan te schaffen dat nog in zijn of haar keuken mist. In de aangesloten webshop vindt u kookgerei, pannen, design servies, keukenmessen, koffie- en theeproducten, kookboeken en nog veel meer. Kook Cadeau is daarom een cadeau dat aan alle hobbykoks en fijnproevers besteed is. Met deze cadeaukaart slaat u nooit de plank mis! Bestel dus nu eenvoudig en snel uw Kook Cadeau online. Als u de cadeaukaart op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt deze de volgende dag verzonden.

Het team van KookCadeau

Snelle en persoonlijke service

Kook Cadeau is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het team doet er alles aan om er voor te zorgen dat Kook Cadeau hét cadeau op het gebied van keukenartikelen is. Bent u benieuwd hoe we dit doen? We zorgen onder andere voor een gebruikersvriendelijke en mooie website en houden deze up to date. Daarnaast staat klantvriendelijkheid hoog bij ons in het vaandel. Is er, na het lezen van de veelgestelde vragen, nog steeds iets niet duidelijk of heeft u een opmerking? Dan kunt u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zetten zich dagelijks voor 100% in om iedereen te helpen.