Fletcher Landhotel De Borken

Adres
Lhee 76, 7991 PJ Dwingeloo
Telefoon
0521 - 59 72 00
KookCadeau Dwingeloo Fletcher Landhotel De Borken
KookCadeau Dwingeloo Fletcher Landhotel De Borken

Aan de rand van het schitterende natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt het sfeervolle Landhotel De Borken. Het 4-sterren hotel is gevestigd in een karakteristieke Drentse boerderij gelegen in het mooie dorp Lhee, nabij Dwingeloo. Het hotel beschikt over een uitstekend à la carte restaurant en een gezellige bar. Bar Restaurant de Borken is een uitstekend à la carte restaurant, waar u met uw Dinerbon terecht kunt.  

’s Ochtends kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en ‘s avonds kunt u heerlijk dineren met ons sfeervolle à la carte menu. Hierop staan vele heerlijke vlees- en visgerechten en ook de vegetariër komt bij ons aan zijn trekken. De keuken staat bekend om haar heerlijke seizoensgebonden gerechten en de verse kruiden zijn afkomstig uit onze eigen kruidentuin. En niet alleen onze hoofdgerechten, maar ook onze desserts zullen u doen watertanden. Onze medewerkers adviseren u graag over de gerechten en helpen u een keuze te maken van onze bijpassende wijnkaart. Uiteraard houden onze chefs ook graag rekening met uw speciale dieetwensen of allergieën. Drentse gastvrijheid staat bij ons voorop! Is het lekker weer? Dan kunt u een verfrissend drankje drinken of uitgebreid lunchen op ons gezellige terras.
De omliggende natuurgebieden zijn zeer geschikt voor het maken van mooie wandel- of fietstochten. Nationaal Park Dwingelderveld staat zelfs bekend als het walhalla voor fietsliefhebbers. Op korte afstand vindt u het plaatsje Westerbork en de steden Hoogeveen en Assen, waar u lekker kunt winkelen of cultuur kunt snuiven.

Uw Dinercheque accepteren wij graag want: Drentse gastvrijheid staat bij ons voorop!