Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

Adres
Valtherweg 36, 7875 TB Exloo
Telefoon
0591 549 131
KookCadeau Exloo Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen
KookCadeau Exloo Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

In het hart van het prachtige natuurgebied van Drenthe vindt u het luxe sterren Hotel-Restaurant De Hunzebergen, waar u met uw Dinerbon aan het juiste adres bent voor een heerlijke, verse lichte of wat luxere lunch of uitgebreid culinair diner. U vindt De Hunzebergen hooggelegen op de Drentse Hondsrug te midden van bos, heide en meanderende Hunze; een inspirerende omgeving. Het Hotel-Restaurant is dan ook een ideale uitvalsbasis voor lange fietstochten en wandelingen langs de mooiste plekjes, maar ook de cultuurliefhebber komt aan zijn trekken met het aanbod van diverse musea en leuke stadjes in de omgeving.

Ons restaurant heeft culinaire verfijning hoog in het vaandel staan en garandeert iedere gast een ware smaaksensatie waar u ook met uw Dinerbon van kunt genieten. Het gastvrije personeel zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt; de chef-kok en zijn keukenbrigade zullen u overdonderen met heerlijke gerechten, bereid met streek- en seizoensgebonden producten en begeleid door zorgvuldig uitgekozen wijnen. U vindt op de kaart uiteenlopende gerechten, van een clubburger met Drents weidetartaar tot een hartige mosterdsoep; van het Exloo's plankje tot een mediterrane maaltijdsalade: allemaal even heerlijk! Wij houden uiteraard ook graag rekening met uw speciale dieetwensen en allergieën.

Bij mooi weer is ons terras een oase van Drentse rust en heerlijk voor uw lunch, diner of gewoon een koel drankje of gezellige High Tea. Kom ook genieten bij Hotel-Restaurant De Hunzebergen van rust en de prachtige omgeving! Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!

Namens het gehele team van Hotel-Restaurant De Hunzebergen willen wij u met uw Dinercheque alvast van harte welkom heten. Tot snel!