Van der Valk Hotel Hardegarijp

Adres
Rijksstraatweg 36, 9254DJ Hardegarijp
Telefoon
0511 47 57 00
KookCadeau Hardegarijp Van der Valk Hotel Hardegarijp
KookCadeau Hardegarijp Van der Valk Hotel Hardegarijp

Kom dineren met uw Dinercheque in het restaurant van Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Ons restaurant staat bekend om de goede keuken, en bij ons ontbijten, lunchen of dineren is dan ook verrassend vanzelfsprekend. Sluit een prettig dagje Friesland af met een ontspannen diner, bijvoorbeeld op ons zonnige terras!

Met uw Dinerbon kunt u bij ons genieten van de uitgebreide kaart. Hierop vindt u vele heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze specialiteit is onze exclusieve schnitzelkaart. Ons menu volgt tevens de seizoenen, zodat u bij ons wisselend kunt genieten van heerlijke seizoensgerechten, zoals mosselpannetjes en aspergegerechten, maar ook een overheerlijke hazenpeper. Van 6.30 tot 10.00 uur kunt u bij ons genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u kiezen voor een van onze vele lichte lunchspecialiteiten. In ons restaurant hebben wij speciale gerechten samengesteld voor bescheiden eters, kinderen en vegetariërs. Uw maaltijd kunt u heerlijk afsluiten met een lekker toetje. Wij houden graag rekening met eventuele voedselallergieën of intoleranties.

Uiteraard bent u bij Hardegarijp ook welkom voor gewoon een heerlijk bakje koffie met een huisgemaakt stuk taart of voor een gezellige borrel. Onze wijnkaart is uitgebreid en bevat heerlijke wijnen die de gerechten mooi vergezellen. Onze attente bediening vertelt u hier graag meer over!

Neem uw Dinerbon mee naar Hardegarijp, en kom genieten van ons gastvrije restaurant en smakelijke keuken. Namens het hele team heten wij u van harte welkom voor een heerlijk hapje en drankje. betalen kan ook via de Dinercheque. Hopelijk zien wij u binnenkort verschijnen in ons restaurant!