Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Adres
Golflaan 1, 8445 SR Heerenveen
Telefoon
0513 - 63 02 00
KookCadeau Heerenveen Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof
KookCadeau Heerenveen Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Besteed uw Diner Cadeau Dinerbon eens in het smaakvolle á la carte Restaurant Heidehof in Heerenveen. U vindt het restaurant onder het dak van Hotel-Restaurant Heidehof, de ideale locatie voor een heerlijk dagje uit. Gelegen in Heerenveen ‘de sportstad van het Noorden’ biedt de omgeving een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Het hotel ligt op korte afstand van Thialf en het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen. Vanuit ‘It Hearrenfean’ (Fries voor Heerenveen) kunt u de bekende elf steden bezoeken en de Elfstedenroute volgen, wandelen of fietsen door het Drents-Friese Wold of een van de vele karakteristieke Friese dorpjes bezoeken. De omgeving telt enkele bijzondere musea, een gezellig winkelcentrum en vele sportaccommodaties.

Voor een heerlijk en smaakvol diner of lunch kunt u terecht in het sfeervolle à la carte restaurant met royaal terras. Het terras biedt tevens uitzicht over tennisbanen. Voor een lekker aperitiefje kunt u daarnaast gebruik maken van onze bar “Ûnder Wetter”. Naast ons 3- of 4-gangenmenu, dat u zelf samen kunt stellen vanaf de menukaart, kunt u kiezen uit diverse gerechten van onze Frans Internationaal georiënteerde menukaart. Probeer ook eens onze typisch Fryske gerechten! Alles wordt bereid van dagverse ingrediënten van enkel de allerbeste kwaliteit. Uiteraard houdt ons keukenteam ook altijd rekening met uw speciale dieetwensen of allergie. Voor het ontbijt kunt u terecht in onze ruime ontbijtzaal Heidemeer.

Bij Hotel-Restaurant bent u er even echt uit. Het keukenteam en bedienend personeel zullen zorgen dat het u aan niks ontbreekt. U hoeft enkel te genieten. Vergeet uw Dinercheque niet!