Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Adres
Stationsstraat 1, 8431 ET Oosterwolde
Telefoon
0516 - 51 24 30
KookCadeau Oosterwolde Fletcher Hotel-Restaurant De Zon
KookCadeau Oosterwolde Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is centraal gelegen tussen het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. Twee prachtige natuurgebieden waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen door bossen, hei en zandverstuivingen. Het hotel-restaurant is tevens een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van diverse musea en gezellige winkelsteden zoals Groningen en Assen.

Een hapje en drankje staat voor u klaar in de knusse bar en een huisgemaakt diner nuttigt u in het sfeervolle restaurant, ook met uw Dinerbon. Onze chef-kok heeft samen met haar keukenbrigade weer hun best gedaan om de telkens wisselende, veelzijdige à la carte kaart te voorzien van “oude en vertrouwde” gerechten in een modern jasje. Niet alleen voor het 3-gangen diner kunt u bij ons terecht, ook heeft ons Grand Café een uitstekende lunchkaart met mooie en heerlijke gerechten tegen een eerlijke prijs. Tevens bieden wij verschillende dagschotels aan tegen scherpe prijzen. Alle gerechten worden door een enthousiast en creatief keukenteam uitsluitend bereid met eerlijke en verse producten. Met de combinatie van mooie gerechten, goed gastheerschap en uitstekende vakkennis willen wij ervoor zorgen dat uiteten gaan weer een belevenis wordt. Voor kinderen heeft ons restaurant speciale kindermenu's die altijd in de smaak vallen. Graag past onze keuken onze gerechten aan wanneer u een speciale dieetwens of allergie heeft. Ons vriendelijke personeel zorgt dat het u aan niets ontbreekt!

Bij Restaurant De Zon bent u 7 dagen per week welkom vanaf 17.00 uur voor een heerlijk hapje en drankje in een ongedwongen sfeer en een prachtige omgeving. gelieve wel even van tevoren reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Vergeet uw Dinercheque niet!