Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Adres
Arnhemseweg 520 - 524, 7361 CN Beekbergen
Telefoon
055 - 50 61 393
KookCadeau Beekbergen Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
KookCadeau Beekbergen Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos in Beekbergen. Midden in het groene hart van de Veluwe bevindt zich dit knusse 3-sterren hotel. Hier staat echte gastvrijheid hoog in het vaandel en nemen we voor iedereen de tijd.   

Na een aangename tocht door de natuur is het goed vertoeven op het zonnige terras. In het à la carte restaurant kunt u genieten van alle culinaire creaties van chef-kok Willem Demmer en zijn witte brigade. Zij werken het liefst met streekgebonden ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. Uitstekend voor de besteding van uw Dinerbon! De uitgebreide kaart biedt u een creatie aan verrukkelijke gerechten. Er zijn verschillende soorten voor-, hoofd- en nagerechten. Er wordt uiteraard rekening gehouden met specifieke diëten. Behalve een uitgebreide menukaart is er ook een wijnkaart met heerlijke wijnen uit verschillende landen.  

U wordt bediend door onze vriendelijke en gastvrije medewerkers waardoor u extra ontspannen kunt genieten van een heerlijk weekend of midweek weg.

Na het diner is het goed toeven in de gezellige bar van het hotel. U kunt er onder het genot van een drankje met andere gasten tips en belevenissen uitwisselen, een partijtje biljarten of een potje schaken. Buiten op het terras kunt u genieten van het uitzicht, de zon en natuurlijk een hapje en een drankje!

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos proeft, geniet en ontdekt u de Veluwe en het moois dat de prachtige omgeving te bieden heeft. Wij heten u namens het gehele team van harte welkom. Zeker ook met uw Dinercheque!