Fletcher Hotel-Restaurant Erica | Restaurant De Villa

Adres
Molenbosweg 17, 6571 BA Berg en Dal
Telefoon
024 - 68 43 514
KookCadeau Berg en Dal Fletcher Hotel-Restaurant Erica | Restaurant De Villa
KookCadeau Berg en Dal Fletcher Hotel-Restaurant Erica | Restaurant De Villa

Midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen bevindt zich het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Rondom het hotel liggen diverse wandel- en fietsroutes die u leiden langs de mooiste natuurplekjes van het Rijk van Nijmegen, zoals de Ooijpolder, Millingse Waard of het heuvellandschap van Groesbeek.

Erica is gevestigd in een oorspronkelijke landhuis met prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. In ons Villa Restaurant, gesitueerd aan de voorzijde van het mooie Fletcher Hotel in Berg en Dal, kunt u gezellig komen lunchen of dineren. Het Villa Restaurant is ruim opgezet, sfeervol ingericht en heeft een uitermate gastvrije bediening en prettige sfeer. Kom lekker ontspannen met uw Dinerbon!

Het sfeervolle Villa Restaurant heeft een Frans georiënteerde keuken met Mediterrane uitstapjes. Daarnaast voeren wij diverse seizoensspecialiteiten en een mooie wijnkaart met een keur aan verfijnde wijnen. Ons gespecialiseerde keukenteam houdt graag rekening met uw speciale dieetwensen of allergieën. Daarnaast helpt ons deskundige personeel u graag bij het maken van een keuze van onze kaart of een bepaalde wijn/spijs-combinatie.

Voor een hapje en een drankje bent u ook van harte welkom in onze gezellige bar met poolbiljart en aangrenzend terras, waar het in de lente, zomer of herfst, heerlijk vertoeven is.

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica zijn alle ingrediënten aanwezig om tot rust te komen of om even heerlijk te genieten. U ontdekt Gelderland hier op unieke wijze. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen. Ook uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u in het Villa Restaurant besteden