Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Adres
Paasberg 2, 7241 JR Lochem
Telefoon
0573 - 25 47 51
KookCadeau Lochem Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg
KookCadeau Lochem Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in Lochem. Tussen de bomen en struiken van de Lochemse Bossen bevindt zich dit knusse 3-sterren hotel. Hier staat echte gastvrijheid hoog in het vaandel en nemen we voor iedereen de tijd.   

Na een aangename tocht door de natuur is het goed vertoeven op het zonnige terras. In het à la carte restaurant heeft u een prachtig uitzicht over het glooiende dekzandlandschap. Met de grootste zorg worden alle gerechten bereid door onze chef-kok Gerrit Brokken, die het liefst met streekgebonden ingrediënten werkt. Daarnaast kunt u hier kiezen uit verfijnde à la carte gerechten, culinair samengestelde menu's en heerlijke buffetten, allemaal met uw Dinerbon!. In het restaurant van Hotel-Restaurant Paasberg worden uw smaakpapillen op een prettige manier geprikkeld. Tevens houden wij rekening met diëten en serveren wij vegetarische gerechten.

U wordt bediend door onze vriendelijke en gastvrije medewerkers en het restaurant biedt u een fraai uitzicht over weilanden. Op deze manier kunt u extra ontspannen genieten van een heerlijk weekend of midweek weg.

Na het diner is het goed toeven in de gezellige bar van het hotel. U kunt er onder het genot van een drankje met andere gasten tips en belevenissen uitwisselen, een partijtje biljarten of een potje schaken.

Buiten op het terras kunt u genieten van het uitzicht, de zon en natuurlijk een hapje en een drankje!

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg proeft, geniet en ontdekt u de Achterhoek. Wij heten u namens het gehele team van harte welkom. Zeker ook met uw Dinercheque!