Grand Bistro 1688

Adres
Arnhemsestraatweg 62, 6991JG Rheden
Telefoon
026-4971277
KookCadeau Rheden Grand Bistro 1688

Bij Grand Bistro 1688 kunt u uw Dinerbon uitstekend besteden. Deze warme gelegenheid is onderdeel van het comfortabele Sandton Hotel de Roskam, bekend om Holland’s mooiste achtertuin. De Roskam is gelegen aan de voet van de Posbank midden in de Veluwe. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht, maar ook voor een bezoek aan Arnhem of als u een smaakvolle bijeenkomst wilt organiseren.

De Grand Bistro is gevestigd in de gerestaureerde hoeve die naast het hotel ligt. Hier garanderen wij u een warme sfeer in combinatie met een uitstekende kaart. Met uw Dinercheque kunt u zich hier zeker laten verrassen! Grand Bistro is geen woord teveel. Wij serveren bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door onze chef-kok Ronald Wientjes en zijn deskundige team. Hierbij maken zij op verrassende wijze gebruik van lokale producten van de beste kwaliteit. Zowel voor een heerlijk diner-voor-twee, als een zakenlunch of uitgebreide high tea bent u hier aan het juiste adres. Met mooi weer kunt u op ons bekende terras plaatsnemen. Zeker ook met uw Dinercheque!

Wellicht klinken onze culinaire arrangementen u ook als muziek in de oren. Dit is wat wij in gedachten hebben: een paar dagen weg met familie, vrienden of juist romantisch met z'n tweeën, waarbij wij u verrassen met bijzondere gastronomie. Gastronomie die wordt gekenmerkt door het gebruik van lokale specialiteiten en seizoensproducten. Bereid door chef-koks die hun ziel en zaligheid in hun gerechten leggen.

En na een gezellige avond tafelen zet u de avond voort in de fauteuils in de lounge om daarna weg te dromen in een comfortabel bed...

Bij Grand Bistro 1688 staat onze attente bediening al klaar om u in de watten te leggen. Komt u snel eens langs met uw Dinerbon?