Hotel Restaurant De Mallejan

Adres
Nunspeterweg 70, 8076 PD Vierhouten
Telefoon
0577 - 41 12 41
KookCadeau Vierhouten Hotel Restaurant De Mallejan
KookCadeau Vierhouten Hotel Restaurant De Mallejan

Na een prachtige rit, diep het bos in, verschijnt ineens dit fraaie landhuis, dat tegenwoordig dient als 4-sterren hotel. Hotel-Restaurant De Mallejan dateert uit 1862 en beschikt over een rijke historie. De Koninklijke familie is regelmatig te gast geweest, vanwege de wildjacht, met hun paarden. Voor fiets- en wandeltochten door natuurgebied De Veluwe, is dit dé perfecte uitvalsbasis. Vanuit het hotel wandelt u zo de Veluwse Kroondomeinen in, waar u eindeloos kunt dwalen door heidevelden, zandverstuivingen en bossen.

Na een natuurrijke dag is het hotel een heerlijke bestemming voor een kopje koffie of thee in de verwarmde serre. Voor een heerlijk diner kunt u plaatsnemen in het à la carte restaurant, waar u kunt genieten van de culinaire hoogstandjes gecreëerd door chef-kok Vladimir Zhevlakov en zijn keukenbrigade. Uiteraard accepteert Mallejan uw Diner Cadeau Dinerbon: u bent van harte welkom!

In ons restaurant werken wij met een gevarieerde kaart en ons keuken bereidt de gerechten volgens traditioneel recept in eigen huis. De Mallejan hanteert een Franse menukaart met smaakvolle, uitgebalanceerde gerechten en harmonieuze kruiden. Zo is iedere lunch en ieder diner een exclusief culinair genoegen. Naast het dagelijks variërende 'menu du chef' om serveert De Mallejan specifieke seizoensgerechten met verse ingrediënten als truffel, paddestoelen, wild, gevogelte en bosvruchten. Gasten met specifieke (dieet)wensen komen wij graag tegemoet.

U vindt De Mallejan op de Veluwe tussen de driehoek Nunspeet, Epe en Elspeet. Het hotel-restaurant beschikt, behalve over het sfeervolle restaurant en twee gezellige bars, over een ruim terras zodat u ook in de open lucht heerlijk kunt ontspannen met uw Dinercheque.