Fletcher Hotel-Restaurant Rooland

Adres
Roobeekweg 1, 5944 EZ Arcen
Telefoon
077 - 47 36 666
KookCadeau Arcen Fletcher Hotel-Restaurant Rooland
KookCadeau Arcen Fletcher Hotel-Restaurant Rooland

Met natuurgebieden als Het Maasdal en Nationaal Park De Maasduinen op slechts een steenworp afstand, is Fletcher Hotel-Restaurant Rooland in Arcen ideaal gelegen voor de mooiste wandel- en fietstochten. De vooraf uitgezette routes leiden u langs de meest prachtige natuur, maar er zijn ook routes beschikbaar waarbij u kennis maakt met het plaatsje Arcen en andere omliggende dorpjes. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje in het prachtige à la carte restaurant. U kunt ook met een kop koffie en Limburgse vlaai ontspannen op het ruime terras met prachtig uitzicht over het Maasdal. Óf u drinkt een goed glas wijn in de gezellige bar. Met uw Dinerbon bent u bij ons van harte welkom!

Ons à la carte restaurant is ruim opgezet en u kunt hier terecht voor een heerlijk diner, lunch en/of voor een goed glas wijn. In de gastvrije ambiance kunt u genieten van een gevarieerd aanbod en diverse seizoensspecialiteiten uit de streek, zoals asperge-, champignon- en wildgerechten. In de verrassende keuken worden creatieve gerechten met een vleugje 'streek' bereid van de allerbeste, altijd dagverse producten.
In de smaakvol en comfortabel ingerichte lounge / bar kunt u na een drukke dag terecht voor een gezellige borrel. De comfortabele fauteuils nodigen uit tot een goed gesprek, goed boek of lekker glas wijn. Als het weer het toelaat kunt u ook terecht op ons royale terras met een weids uitzicht op het Maasdal.

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Rooland kunt u in een prachtige omgeving genieten van een heerlijk diner, lekkere lunch en/of goed glas wijn. Iedereen is hier welkom om even heerlijk te ontspannen in een gemoedelijke, gastvrije ambiance, allemaal met uw Dinercheque.