Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Adres
Kerkradersteenweg 4, 6468 PA Kerkrade
Telefoon
045 - 54 61 333
KookCadeau Kerkrade Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
KookCadeau Kerkrade Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Het zal moeite kosten om een nog spannender, romantischer en meer tot de verbeelding sprekende locatie te vinden om uw Dinerbon te besteden dan ons prachtig gelegen Restaurant Kasteel Erenstein. Dikke kasteelmuren, krakende traptreden, fonkelende kroonluchters; u vindt het hier allemaal! U kunt hier terecht voor een romantisch uitgebreid diner voor twee of voor een gezellige etentje met de familie. Ook voor al uw feesten en partijen bent u hier aan het juiste adres.

Chef-kok Roel Verhoeven en zijn keukenbrigade zullen u verrassen met heerlijke culinaire gerechten uit de Franse en Mediterrane keuken. In combinatie met de hierbij speciaal gekozen wijnen van de wijnkaart garanderen wij u een unieke smaakbelevenis! Naast à la carte gerechten kunt u ook iedere dag genieten van een heerlijk dinermenu. U geniet al van een heerlijk 3-gangen menu vanaf € 39,50 en van een bijpassend wijnarrangement vanaf € 19,50. U kunt zelfs uw diner uitbreiden tot wel zes gangen.

U kunt ook in een van de sfeervolle zalen van Kasteel Erenstein genieten van een uitgebreide High Tea. Wij ontvangen u met een glas heerlijke Prosecco. Daarna kunt u zich laten verwennen met huisgemaakte gerechten zoals quiches, mini-sandwiches en saucijzenbroodjes. Eveneens serveren wij enkele luxe huisgemaakte hartig- en zoetigheden. Een High Tea kost € 22,50 per persoon en reserveren is verplicht. Wilt u naast dineren ook overnachten in ons prachtige hotel? Op de website van Kasteel Erenstein vindt u meer informatie.

Bij Hotel Restaurant Kasteel Erenstein maakt u op unieke wijze met de prachtige historie van Limburg. Vergeet uw Dinercheque niet!