Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Adres
Hoogstraat 2, 6017 AR Thorn
Telefoon
0475 - 56 23 41
KookCadeau Thorn Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche
KookCadeau Thorn Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche in Thor. In het prachtige centrum van dit Limburgse stadje bevindt zich dit knusse 3-sterren hotel. Hier staat echte gastvrijheid hoog in het vaandel en nemen we voor iedereen de tijd.   

Na een aangename ontdekkingstocht langs de mooie historische gebouwen van ‘het witte stadje’ en de prachtige natuurrijke omgeving is het goed vertoeven op het zonnige terras. In het à la carte restaurant kunt u proeven van het echte Bourgondische leven in Limburg. Met de grootste zorg worden alle gerechten bereid door onze chef-kok en zijn team, die het liefst met streekgebonden ingrediënten werken. Daarnaast kunt u hier kiezen uit verfijnde à la carte gerechten, culinair samengestelde menu's en allerlei mooie wijnen, allemaal met uw Dinerbon! In het restaurant van Hotel-Restaurant La Ville Blanche worden uw smaakpapillen op een prettige manier geprikkeld. Tevens houden wij rekening met diëten en serveren wij vegetarische gerechten.

U wordt bediend door onze vriendelijke en gastvrije medewerkers, die zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Op deze manier kunt u extra ontspannen genieten van een heerlijk weekend of midweek weg.

Behalve over een restaurant beschikt La Ville Blanche over een authentieke kelderbar, die dagelijks geopend is van 17.00 tot 23.00 uur: hier is het goed toeven voor een lekker aperitief of ter afsluiting van een gezellige avond. 

Bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche maakt u op unieke wijze kennis met al het moois dat Limburg te bieden heeft. Wij heten u namens het gehele team van harte welkom. Zeker ook met uw Dinercheque!