Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Adres
Turnhoutseweg 48, 5541 NZ Reusel
Telefoon
0497 - 642 720
KookCadeau Reusel Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen
KookCadeau Reusel Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen

Wees welkom met uw Dinercheque bij Hotel-Restaurant De Kempen in Reusel, een modern driesterren hotel dat prachtig gelegen is in het hart van De Brabantse Kempen. Het Hotel-Restaurant ligt midden op de grens van Nederland en België. De streek De Kempen staat bekend om zijn bosrijke natuurgebieden waar naar hartenlust gewandeld en gefietst kan worden. De Kempen vormt daar dan ook een perfecte uitvalsbasis voor. Een uitstapje naar de gezellige steden Tilburg, Eindhoven en Antwerpen is vanuit het hotel ook zo gemaakt.
Na uw actieve dag kunt u in het gezellige restaurant heerlijk bijkomen. U kunt hier, mèt uw Dinerbon, terecht voor een kop koffie met gebak, een lichte lunch of een smakelijk uitgebreid meer-gangen diner; onze chef-kok en het gastvrije personeel zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. In het restaurant worden onder andere smaakvolle streekgerechten geserveerd, bereid van verse en pure ingrediënten. Vanzelfsprekend houdt de keuken graag rekening met uw vegetarische en andere (dieet)wensen.

In de gezellige bar van het hotel kunt u na het diner nog lekker nagenieten van een digestief.

Bij mooi weer openen wij direct ons ruime, trendy ingerichte terras, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje - èn het zonnetje! Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen!

Bij Hotel-Restaurant de Kempen kunt u het hele jaar door genieten van overheerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer en een prachtige omgeving. Uw Dinerbon is hier uitstekend besteed. Wij heten u namens het hele team van harte welkom en kijken uit naar uw bezoek!