Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

Adres
Relweg 59, 1949 EC Wijk aan Zee
Telefoon
0251 - 37 61 61
KookCadeau Wijk aan Zee Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin
KookCadeau Wijk aan Zee Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin

Op slechts 50 meter van het breedste strand van Nederland en midden in de duinen gelegen, vindt u Hotel-Restaurant Zeeduin. Na een dag zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, vliegeren of een prachtige strandwandeling bij de zonsondergang maken, kunt u hier heerlijk terecht! In dit stijlvolle á la carte restaurant met schitterend uitzicht op de duinen heeft de menukaart een 'basic' uitgangspunt: lekker gezond eten, bereid met de allerbeste ingrediënten en vers van het mes. Uiteraard houdt de keuken graag rekening met vegetarische en andere dieetwensen. Ons restaurant is zeer geschikt voor zowel een intiem diner-voor-twee of een familiediner, als voor een zakenlunch of -diner. Met uw Dinerbon kunt u dan ook prima in Hotel Restaurant Zeeduin terecht!

In ons bijzondere etablissement heb je als gast de keuze om binnen of buiten te zitten. Zo kan je 's zomers een stranddag afsluiten met een etentje op het terras, of misschien een winderige strandwandeling binnen eindigen om op te warmen met een lekker diner. Het restaurant heeft een eigentijds karakter en een sfeervolle, moderne inrichting. Op het ruime terras met houten meubilair en heerlijke loungebanken waant u zich aan de Franse kust. Ook hier zit u prima voor één van de basic gerechten, een koel drankje of een lekkere barbecue.

Verder heeft de bar met paarse banken en comfortabele barkrukken de uitstraling van een exclusieve hotelbar in New York: met een drankje in de hand is het hier goed vertoeven na een heerlijk dagje aan zee.

Zon, strand en 'Zeeduin!'; een bezoek aan ons gezellige restaurant in Wijk aan Zee betekent echt even helemaal ertussen uit. Zeker met uw Dinercheque!