Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Adres
Spoorlaan 42, 8071 BR Nunspeet
Telefoon
0341 - 25 23 34
KookCadeau Nunspeet Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos
KookCadeau Nunspeet Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Op een steenworp afstand van de Veluwse kroondomeinen, ligt het sfeervolle Fletcher Landhotel Veldenbos in Nunspeet, Gelderland. Het hotel beschikt over een uitstekend à la carte restaurant. Hier kunt u met uw Dinerbon terecht voor de lekkerste internationale gerechten en streekspecialiteiten.

De uitgebreide, regelmatig veranderende kaart biedt onder andere een dagelijks wisselend dagmenu en diverse specialiteiten 'van het huis'. Zo kunt u in het voorjaar genieten van onze aspergekaart. De asperges worden dagelijks vers bij onze leverancier gehaald! In het najaar verrassen wij u met heerlijke Zeeuwse mosselen! En in oktober kunt u zich laten verwennen door onze wildkaart, de specialiteit van onze keuken. Uiteraard houdt het keukenteam graag rekening met uw eventuele vegetarische en andere (dieet)wensen. Onze medewerkers adviseren u graag over de gerechten en helpen u een keuze te maken van onze bijpassende wijnkaart.  

Maar ook voor een smakelijke lunch of een gezellige High Tea bent u bij Veldenbos uitstekend op uw plaats. Ons serre restaurant is mooi gelegen met uitzicht op het hertenpark. De serre is uitermate geschikt om te genieten van een goed glas wijn of een kop vers gezette koffie met een punt huisgemaakte appeltaart. Zodra het weer het toelaat, kunt u terecht op ons zonovergoten terras. Hier kunt u genieten van een heerlijke hapje en een drankje in de zon of een zomerse lunch of diner

Vanuit Veldenbos kunt u op ontdekkingstocht door het prachtige afwisselende natuurgebied De Veluwe, waar u eindeloos kunt dwalen. De vele fiets- en wandelpaden leiden u langs schitterende heidevelden, zandverstuivingen en bossen.

Uw Dinercheque accepteren wij graag want: Gastvrijheid staat bij Landhotel en Restaurant Veldenbos voorop!