Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Adres
Denekamperstraat 48, 7588 PW Beuningen
Telefoon
0541 - 35 13 87
KookCadeau Beuningen Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord
KookCadeau Beuningen Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Kom thuis in Twente! In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt u het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord. In de bosrijke omgeving van dit hotel kunt u uitstekend terecht voor indrukwekkende fiets- en wandeltochten. Het is werkelijk een oase van rust. Langs de oevers van de rivier vind u vele vogelsoorten, mooie zandstroken en spectaculaire afkalvingen. Natuurliefhebbers komen hier niks te kort.
Na of voor een actieve dag in de buitenlucht kunt u in het restaurant van het hotel even heerlijk ontspannen. U wordt hier altijd verrast door de culinaire creaties van de chef-kok. ’s Morgens bent u al welkom voor ons uitgebreide ontbijtbuffet, 's middags voor een heerlijke lunch of of 's avonds voor een culinair diner. Allemaal met uw Dinerbon!

Onze keuken richt zich op èchte fijnproevers en levert louter culinaire hoogstandjes af. Onze chef-kok verrast u graag met seizoens- en streekgerechten en bereidt alles met de allergrootste zorg: uw smaakpapillen zullen een ware sensatie ervaren!

Hotel-Restaurant Dinkeloord hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom maakt onze keuken zoveel mogelijk gebruik van organische en biologisch geteelde producten, van het voedsel op uw bord tot en met uw kopje onbespoten biologische koffie of thee. Ook wordt er graag rekening gehouden met uw speciale dieetwensen of allergieën.

U kunt een boek lezen of een warme chocolademelk drinken bij de open haard in onze gezellige lounge. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord bent u er even helemaal tussenuit. Uw Dinercheque accepteren wij uiteraard graag!