Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Adres
Johanna van Burenstraat 9, 7447 HB Hellendoorn
Telefoon
0548 - 65 54 25
KookCadeau Hellendoorn Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn
KookCadeau Hellendoorn Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Aan de voet van het natuurgebied De Sallandse Heuvelrug vindt u ons knusse 3-sterren hotel. In het eigentijdse hotel, met meer dan 100 jaar historie, zult u echte Twentse gastvrijheid ervaren. Wanneer u op ontdekkingstocht gaat in de omgeving, ontdekt u pure natuur. U zult zich verbazen over on-Nederlandse vergezichten, golvende heidevelden en zandverstuivingen.
Nadat u heeft genoten van de natuur, kunt u zodra het weer het toelaat genieten op ons terras of in de gezellige bar. In ons moderne restaurant ervaart u een hartelijk Hellendoorns ontvangst. De keuken bereidt op ambachtelijke wijze en met dagverse producten tal van verfrissende en vindingrijke variaties op klassiekers uit de Franse keuken waarvan de ingrediënten echter terug te leiden zijn naar het gastvrije Twente. Chef-kok Geert Huizing en zijn keukenbrigade hanteren daarbij als leidraad: inspireren, verrassen en genieten! Dat kunt u met uw Dinerbon ervaren!

U laten verrassen en heerlijk genieten van een gezellig avondje uit, dat is waar het omdraait in Restaurant Hellendoorn. Of u nu met zijn tweeën bent of met een heel gezelschap. Het unieke viergangen 4 luik neemt u mee door de hele menukaart: elke gang bevat namelijk vier gepaste culinaire hoogstandjes Wanneer u dus u wilt genieten van de verschillende smaaksensaties van de menukaart, dan is het Culinair 4 x 4 luik echt iets voor u! En dat voor €39,50 p.p.

Geen zin om uitgebreid te tafelen? Dan kunt u in onze lounge kiezen van onze kleine kaart of gebruik maken van onze plate service. Onze lounge is ook uitermate geschikt voor een lekkere lunch of gezellige borrelhapjes met een drankje. Zodra het weer het toelaat kunt u ook ontspannen op ons zonovergoten terras.

 Uw Dinercheque kunt u in Hellendoorn besteden!