Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug | Restaurant Rijsserberg

Adres
Burgemeester Knottenbeltlaan 77, 7461 PA Rijssen
Telefoon
0548 - 51 69 00
KookCadeau Rijssen Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug | Restaurant Rijsserberg
KookCadeau Rijssen Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug | Restaurant Rijsserberg

In het Overijsselse Rijssen-Holten, bovenop De Rijsserberg, aan de rand van het Rijssenseveld vindt u ons mooie 4-sterren hotel. Omgeven door de prachtige natuur en op een kilometer afstand van zowel Natuurgebied De Borkeld als het Hollands Schwarzwald vormt dit de ideale uitvalsbasis om te genieten van rust en ruimte. Nadat u heeft genoten van de natuur, kunt u zodra het weer het toelaat genieten op ons terras of in de gezellige bar. In ons moderne restaurant ervaart u een hartelijk ontvangst. Hier bent u met uw dinerbon van harte welkom!

In ons restaurant vindt u een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten geïnspireerd door de klassiek, Franse keuken gecombineerd met invloeden uit de Sallandse streek. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt, een smakelijk lunch, een gezellige High Tea of een uitgebreid meer-gangen diner met liefde bereid door onze chef-kok. Wij houden graag rekening met speciale dieetwensen of allergieën. Heeft u een speciaal verzoek? Dan horen wij dat graag.

Na het diner nog een lekker digestief drinken? Dat kan in onze bar/lounge! Lekker bijkomen en uitrusten met een hapje en een drankje is het motto. U kunt hier ook terecht met zowel grote als kleine gezelschappen.
Onze klassieke Carousselbar bevindt zich in het souterrain. Deze gezellige bar in jaren ’80 stijl is zeer geschikt voor grotere gezelschappen en exclusief af te huren. Naast deze bar bevinden zich de pooltafel, voetbaltafel en nog veel meer leuke spellen in het souterrain. De Carousselbar is op verzoek van groepen geopend.
Bij Hotel en Restaurant Sallandse Heuvelrug heten wij u van harte welkom, ook met uw dinercheque!