Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Adres
De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle
Telefoon
0118 - 56 18 10
KookCadeau Westkapelle Fletcher Zuiderduin Beachhotel
KookCadeau Westkapelle Fletcher Zuiderduin Beachhotel

De gezellige bar en het restaurant van Zuiderduin Beachhotel hebben een eigentijds karakter en een sfeervolle, moderne inrichting. Ons restaurant is zeer geschikt voor zowel een intiem diner-voor-twee of een familiediner, als voor een zakenlunch of -diner. Kom dat gezellig ervaren met uw Dinerbon!

In onze keuken bereidt de chef-kok en zijn team met liefde smaakvolle culinaire gerechten. Onze keuken heeft een Frans-/Mediterrane basis en bevat daarnaast invloeden uit de ‘Zeeuwse streek’. Dat betekent veel aandacht voor verse visspecialiteiten, zoals mosselen, zalm, schol, tongfilet, sardientjes, paling en kreeft. Ook voor de vleesliefhebber hebben wij veel heerlijke gerechten. Wij houden graag rekening met speciale dieetwensen of allergieën. Heeft u een speciaal verzoek? Dan horen wij dat graag!

In de keuken kunnen we ook een heerlijke picknickmand voor u samenstellen met allerlei lekkere sandwiches, drankjes en Zeeuwse lekkernijen. Deze kunt u bijvoorbeeld tijdens een fietstocht meenemen. Informeert u hiernaar bij de receptie.

Het Fletcher Zuiderduin Beachhotel is prachtig gelegen midden in de duinen, net achter het mooie strand van Westkapelle. Tijdens uw bezoek wordt u omgeven door natuur en rust; een prachtige ambiance om in te genieten van heerlijk eten en drinken.

Dagelijks verzorgen wij in ons restaurant ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt is open van 7.00 t/m 10.00 uur, vervolgens begint de lunch om 12.00 en eindigt om 17.00. Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het diner. Bij Zuiderduin Beachhotel staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkom in ons prachtige restaurant. Uw Dinercheque kunt u hier besteden!