Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Adres
Voorstraat 6-8, 3231 BJ Brielle
Telefoon
0181 - 413388
KookCadeau Brielle Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm
KookCadeau Brielle Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Welkom met uw Dinerbon bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm in Brielle. Gastvrijheid en gezelligheid staan centraal in ons knusse en sfeervolle hotel, die zijn naam dankt aan de zalmvisserij waar de stad groot door werd. Het hotel is uniek gelegen in het historisch centrum van Brielle, wat ooit een bruisende haven was. Een wandeling door het pittoreske stadje, in de volksmond Den Briel genoemd, neemt u mee langs de honderden monumentale panden die de stad rijk is. Een fietstocht langs wat vroeger de route van de zeegaande vloot was, is ook een aanrader. Na een inspannende fiets- of wandeltocht ontvangen wij u graag in ons restaurant, waar u culinair verrast wordt door de creaties van onze chef-kok.

De gerenommeerde keuken van het gastronomische restaurant doet zijn naam eer aan. De menu- en wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen staan garant voor een culinaire belevenis. Wij houden rekening met eventuele diëten en u wordt bediend door vriendelijk en gastvrij personeel. Zij zullen zorgen dat het u aan niks ontbreekt.
Hotel-Restaurant De Zalm beschikt ook over een intiem lunchcafé dat u een ruime keus van de ‘kleine kaart’ biedt. Daarnaast is er een gezellige bar, waar u nog een drankje kunt drinken voordat u uw kamer opzoekt.

Hotel-Restaurant De Zalm in Brielle heet zowel de zakelijke gast als toerist van harte welkom! Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute aanbiedingen. Wij heten u van harte welkom! Zeker ook met uw Dinercheque. Hotelmanager Danny Snelders & Team Hotel-Restaurant De Zalm