Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Adres
Kerkweg 138, 2941 BP Lekkerkerk
Telefoon
0180 - 663 344
KookCadeau Lekkerkerk Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug
KookCadeau Lekkerkerk Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vindt u dit karakteristieke hotel. Het moderne Hotel-Restaurant is respectievelijk gevestigd in een modern hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien.
Voor een dagje fietsen, wandelen of korte vakantie in het groene poldergebied de Krimpenerwaard is dit de ideale uitvalsbasis. Geniet van het uitzicht op rivieren, koeien en de 17 molens van Kinderdijk. Ook voor een bezoek aan de veelzijdige stad Rotterdam en de kaasmarkt in Gouda bent u hier aan het juiste adres.

In het moderne en stijlvolle á la carte restaurant van De Witte Brug zijn èchte fijnproevers aan het juiste adres. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch, smakelijk diner of uitgebreid, feestelijk buffet. Uw Dinerbon kunt u bij ons besteden.

De chef-kok bereidt graag voor u een formidabel á la carte diner, maar past ieder menu desgewenst ook volledig aan aan al uw (dieet)wensen. In de keuken van De Witte Brug wordt gebruik gemaakt van enkel dagverse producten en bij voorkeur van het seizoen en uit de streek. Terwijl u in alle rust heerlijk natafelt, vermaken uw kinderen zich opperbest in de speciale kidscorner.

Bij mooi weer openen wij direct ons ruime terras; ook hier is het goed toeven met een lekker hapje en drankje.

Restaurant De Witte Brug is geopend vanaf 12:00 uur en u kunt tot 17:00 uur van onze lunchkaart bestellen. Wij heten u namens het gehele team van Hotel-Restaurant De Witte Brug van harte welkom. Vergeet niet uw Dinercheque mee te nemen!