Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Adres
Wassenaarseslag 26, 2242 PJ Wassenaar
Telefoon
070 - 51 19 332
KookCadeau Wassenaar Fletcher Boutique Hotel Duinoord
KookCadeau Wassenaar Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Echt ontspannen en ècht genieten: het gezellige, intieme restaurant van Fletcher Boutique Hotel Duinoord, met zijn open haard, schitterend uitzicht over de duinen, vriendelijke personeel en voortreffelijke menukaart, neemt u mee naar vervlogen tijden en belooft dat u zult genieten van een diner als nooit tevoren. U vindt hotel restaurant Duinoord in de prachtige duinen van Wassenaar aan de Wassenaarsslag 26. Zeven dagen per week bent u hier welkom voor ontbijt, lunch én diner; dat kan ook met uw Dinerbon!

Het restaurant is vermaard in de wijde omgeving dankzij, onder andere, het uitgebreide aanbod aspergegerechten in het voorjaar, en meerdere verrukkelijke wildschotels in het naseizoen. Verder kunt u het hele jaar door genieten van een ruim aanbod van vlees- vis- en vegetarische gerechten. Ook hanteert het restaurant het beproefde, telkens wisselende, '3-gangen menu Duinoord' alsmede wisselende seizoensspecials. De samenstelling van de menu’s wisselt geregeld. Kwaliteit en versheid staan bij onze chefs altijd voorop. Ook houden wij graag rekening met uw speciale dieetwensen of allergieën. Heeft u een speciaal verzoek? Dan horen wij dat graag!
Hotel-Restaurant Duinoord heeft een prettige lounge en een lekker terras, waar u natuurlijk ook van uw hapje en drankje kunt genieten. Vroege vogels die 's ochtends een lekker kopje koffie willen benuttigen is het terras vanaf 09.00 open. Verder kunt u vanaf 12.00 heerlijk lunchen bij ons. 

Bij Hotel en Restaurant Duinoord staat de gast centraal; in onze visie moet een avond uit een echt feestje zijn dat u niet snel zult vergeten. Uw Dinercheque accepteren wij graag!